Förpackningar är uppdrag med en spännande utmaning att synas på hyllor och kännas bra i handen. Doctor Diamantis många produkter för hela kroppens välbefinnande har fått nytt utseende. Design till hälsosamma kakor för The Hungry Batch. För Spoons (se egen sida) har vi gjort om förpackningsdesignen på hela deras sortiment, vilken har fått brons i Indigo Design Award. Från kunden StellanKramer har jag fått flera vinetikettsuppdrag. För S2Medical har jag bland annat gjort förpackningar för sårförband till brännskador.

Förpackningsdesign till Vin Solitaire; Riot, Revolution och Revolté. Lätt bubbligt pet nat vin. Friskt och lättdrucket men har naturvinets spännande komplexitet. Ett alkoholsvagt vin för att inte äventyra lusten och njutningen. Naturligt och ekologiskt framtaget. Det röda Révolte på gamay från Beaujolais, det vita Riot på pinot gris från Alsace och rosén Revolution på grenache, syrah och mourvédre från Languedoc-Roussilion. Projektet är en pitch så ni får vänta lite tills de går att finna på bolaget.

Har gjort om formen till Doctor Diamantis alla produktlinjer. Funtional food, Super food, Tillskott och Hår/hudvård.

Förpackningsdesign och visuell identitet till The Hungry Batch. Ett nytt företag som ska ge oss nyttiga och goda kakor. Coola cookies med skön tillbakalutad attityd. Att njutas av i soffan eller på café.

Har gjort om förpackningsdesignen på hela Spoons sortiment. Ser mer på Spoons.

Exclusive Mockups for Branding and Packaging Design

Redesign av en av mig tidigare formgiven tetra (se nedan). En tydlig och enkel design som nu har fått ett ljusare intryck som harmonierar med vinets doft av citrus och örter och smak av citrus, äpple och mineraler. Nu också en gullig version på 250ml.

Humlegårdens Ekolager förser Sverige med allt du behöver för att göra eget öl och annat. Ny design på kartonger och annan merch.

 

Design diverse viner.

 

Boske-GV-BIB

Design BIB med ekologiskt vit vin från Österrike.

 

Vinetikett för vin som passar utmärkt till entrecôte och förstås mycket annat. Beställ här!

Boske-S2M-box

Design till en förpackningsserie för sårförband till brännskador. Kunden är S2Medical.

Boske-Bianco-tray

Bianco på Systembolaget i tråg.

Boske-Steampunk-Beer

Öletiketter från önskelistan.

Odear-spansk-etikett

Ett ekologiskt vin där den spanska producenten inte var med på noterna.

Hårinpackning.

 

Nästa projekt