United Stage Artist är det största oberoende företaget inom Sveriges nöjesindustri när det gäller att representera svenska artister, som turnéproducent och artistmanagement. Jag har arbetat med US under många år och producerat företagets grafiska identitet. Profil, skyltar, merchandise, hemsida, företagspresentation, årliga artistpresentationer, inbjudningar, julgåvor, cds/vinyl, annonser, enskilda artister mm. Nu senast har vi gjort en stor uppdatering av deras hemsida.

Jag har gjort design till den stora uppdatering av US hemsida. Sidan har två ingångar, en publik (gul) och en för företag (blå). Hårt slående Nicke Forsberg / HWDA har gjort kod. Genom en nordisk sammanslagning strax efter att sidan publicerats så blev designen tyvärr kortvarig.

Grafisk identitet till United Stage medverkan på mässan Sweden live 2020. Katalog och monter. Bilder av monter i Västerås av Tom Jerry Boman Dickson.

Längtan till en varmare årstid och sköna konsertkvällar! Det är bränslet till formen för presentationsmaterialet åt sommaraktuella artister. US18 är nummer nio i serien. Jag har även gjort collagen på fram- och baksida. Den här publikationen har fått guld i Indigo Design Awards 2018.

Artistkataloger sedan 2009.

Grafisk identitet.

Odear-US-flag_1

Ett gäng appliceringar av US grafiska identitet.

Boske-US-love-logo-2

US loves logo att använda i alla sammanhang då US älskar något eller någon särskilt mycket.

Nästa projekt